Помощь адвоката
Помощь в возврате депозитов
Адвокатская контора

Реєстрація ТОВ і ПП

Ви з партнерами вирішили відкрити свою фірму?

Ваш бізнес переріс рівень індивідуального підприємства та вимагає розвитку?

Відкриваєте новий напрямок?

Ми допоможемо Вам швидко і без зайвих проблем зареєструвати ТОВ в Києві.

Доручивши реєстрацію фірми нам, Ви:

Ми гарантуємо:

Від Вас буде потрібно:

Термін реєстрації в податковій інспекції від 7 днів.

У вартість реєстрації ТОВ входить:

Товариство з обмеженою відповідальністю або ТОВ на сьогоднішній день найбільш популярною формою юридичної особи в Росії. Це пояснюється невеликими ризиками засновників, досить широкими можливостями для здійснення фінансово-господарської діяльності. На даний момент в України налічується вже понад 5 мільйонів ТОВ.

Характерна риса товариства з обмеженою відповідальністю в тому, що його засновники ризикують лише своїми частками в статутному капіталі і не відповідають за його зобов'язаннями (за винятком випадків навмисного банкрутства). Для порівняння, індивідуальний підприємець несе відповідальність всім своїм майном за замовчуванням. При цьому товариство з обмеженою відповідальністю може здійснювати деякі види діяльності, недоступні індивідуальним підприємцям. Для тих, хто стикається зі створенням ТОВ вперше, процес підготовки, збору та подачі необхідної документації до відповідних органів виявиться складним і заплутаним, саме тому простіше скористатися послугою з реєстрації ТОВ, що надається сторонніми фірмами. Переваги останнього способу очевидні засновнику ТОВ не доводиться самостійно вникати в усі юридичні тонкощі процесу реєстрації та витрачати на це свій особистий час.